Ieder kind heeft een hartje van goud dat mag stralen!

Activiteiten agenda 

Ik organiseer regelmatig (in vakanties en op vrijdagmiddagen) een creatieve workshop met een sociaal-emotioneel thema. Dit kan bijvoorbeeld gaan over zelfvertrouwen, zelfbeeld, emoties, omgang met andere kinderen, van boosheid naar blijheid, het ontdekken van je kwaliteiten, dankbaarheid, iets voor een ander doen en ontspanning.

Het is een gezellig en ontspannen moment samen met andere kinderen in een klein groepje van max. 6 kinderen. Je krijgt iets te drinken en er staat ook nog wat lekkers voor jullie klaar. 

We gaan vooral creatief aan de slag en ondertussen leer je er ook nog iets van :) 

Workshop Moederdag

Heeft jouw zoon of dochter zin om mee te doen met een gezellige, creatieve workshop? We maken iets voor Moederdag. Je zult vast begrijpen dat ik hier niet teveel over kan verklappen :). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@eenhartjevangoud.nl of door het contactformulier in te vullen. Bij mooi weer is de workshop lekker buiten in het zonnetje! 

Workshop meivakantie

Doet jouw zoon of dochter ook mee? Misschien  wel gezellig met een vriendje of vriendinnetje? Er is plek voor max. 6 kinderen. De kosten zijn € 17,50 inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers / gezonds.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl of door het contactformulier in te vullen.

Workshop voorjaarsvakantie en Pasen

Workshop 'Blij met mij' - thema 'Je bent goed zoals je bent'

Op vrijdagmiddag 16 februari (de meeste kinderen zijn die dag of 's middags vrij i.v.m. de start van de voorjaarsvakantie) geef ik een leuke workshop. We lezen het prentenboek: Kleine bij is goed genoeg. Kleine Bij wil dolgraag een perfecte Bij zijn. Hij wil sneller kunnen vliegen, stippen in plaats van strepen en ook nog eens meer honing dan hij al heeft. Doordat hij niet tevreden is en zichzelf steeds met andere dieren vergelijkt, vergeet hij haast hoe bijzonder hij zelf is. Daarnaast vergeet hij soms wat hij allemaal al wel kan én hoe prachtig de bloementuin is waarin hij woont. Kon Kleine Bij maar inzien, dat hij al goed genoeg is. In ‘Kleine Bij is goed genoeg’, worden vier waardevolle boodschappen gedeeld over zelfliefde, omgaan met negatieve emoties, dankbaarheid en leven in het hier en nu. Daarna gaan we creatief aan de slag met het maken van een spiegelkistje vol met allerlei mooie schatten over jezelf. Het wordt een gezellige workshop waarbij je met een goed en blij gevoel naar huis zal gaan. 

Doet jouw zoon of dochter ook mee? Misschien wel gezellig met een vriendje of vriendinnetje? Er is plek voor max. 6 kinderen. Het is van 14.00 - 16.00 uur. De kosten zijn € 17,50 inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers.

Paasworkshop - thema 'Wij groeien'

We maken deze middag een leuk paastafereel op een bloemvorm onderzetter met geknutselde paaseieren, paasfiguren en we maken zelf pompondieren. Pasen valt aan het begin van de lente. Het thema is dan ook 'wij groeien'. Waarin ben jij al gegroeid en waar wil je nog in groeien? Een workshop vol gezelligheid, mooie gesprekken en creativiteit. 

Doet jouw zoon of dochter ook mee? Misschien wel gezellig met een vriendje of vriendinnetje? Er is plek voor max. 6 kinderen. Het is van 14.00 - 16.00 uur. De kosten zijn € 17,50 inclusief alle materialen, iets te drinken en wat paaslekkers.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl of door het contactformulier in te vullen.


 Workshop Happy New Year januari 2023


Het is bijna 2024...

We wensen elkaar met Oud & Nieuw vaak een gelukkig nieuwjaar. Tijdens deze regenboog workshop gaan we lekker creatief aan de slag en spelen we een spel. Wat kan jij doen om er een gelukkig 2024 voor jezelf en voor anderen van te maken? Wat maakt jou vrolijk en blij? Heeft je zoon of dochter zin (om met een vriendje of vriendinnetje) mee te doen? Geef hem of haar dan op door een mail te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl

Regenboog

🌈 Regenbogen zijn een favoriet onderwerp om te tekenen voor kinderen. Het is een symbool dat regelmatig in tekeningen van kinderen verschijnt.
🌈 Het tekenen van een regenboog staat symbool voor een overgangsperiode en verandering. Kinderen tekenen hem vaak in periodes waarin er veel gebeurt of verandert. Zoals de overgang van thuis naar school. Of van groep 2 naar groep 3 (een intensieve overgang voor veel kinderen!).
🌈 Ook veranderingen thuis maken dat kinderen meer regenbogen tekenen. Bijvoorbeeld een verhuizing of echtscheiding.
🌈 Is de boog om iets of iemand heen getekend, dan heeft het meer een beschermende of afschermende symboliek. Dit zie je vaak bij tekeningen van kinderen die meer prikkelgevoelig zijn en graag meer rust willen of meer eigen ruimte nodig hebben.


 

 

Kerst crea december 2023

Op vrijdagmiddag 22 december (de meeste kinderen zijn dan 's middags vrij i.v.m. de start van de kerstvakantie) geef ik een leuke kerstworkshop. We maken een mooie kersthanger door een tak te omwikkelen met wol en een lichtjesslinger. Daarna maken we er verschillende leuke hangers aan. Een workshop vol kerstsfeer, verbinding, mooie herinneringen, dankbaarheid, geluksmomenten en gezelligheid! Doet jouw zoon of dochter ook mee? Misschien wel gezellig met een vriendje of vriendinnetje? Er is plek voor max. 6 kinderen. Het is van 14.00 - 16.00 uur. De kosten zijn € 17,50 inclusief alle materialen, iets te drinken en wat (kerst)lekkers.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl of door het contactformulier in te vullen. 

Happycrea september & oktober 2023:


Meivakantie 2023:

In de eerste en tweede week van de meivakantie organiseer ik weer twee workshops. Dit keer ook één workshop voor ouder&kind. Leuk om samen even te genieten met elkaar! Onder de poster is meer informatie te vinden.


Workshop 'de leerkuil':

De Leerkuil laat zien welk leerproces je doormaakt als je een uitdaging aangaat. Het geeft de verschillende fases van leren weer. Van denken dat je het wel kunt, het toch wel moeilijk vinden, misschien op willen geven (de exit pakken), bekijken wat jou kan helpen, doorzetten tot vieren dat het gelukt is.

Jouw zoon/dochter heeft zo’n moment vast wel eens gehad. En jij zelf ook ;) Je denkt dat je een taak wel even gaat doen, maar dan valt het na een tijdje toch tegen. Je raakt gefrustreerd en weet even niet meer óf en hóe je verder moet. Je kunt op zo’n moment zeggen dat je ‘onderin de Leerkuil zit’.  Er komen vaak vervelende gevoelens en gedachten bij kijken. Buikpijn, hoofdpijn, denken dat alleen jou het niet lukt, boosheid, verdriet, teleurstelling. Je twijfelt of je zal opgeven of dat je toch doorzet.
Tijdens deze workshop lezen we een (prenten)boek over dit onderwerp, gaan we lekker creatief aan de slag en leer je spelenderwijs wat je kunt doen om toch door te zetten en je doel te bereiken en dat de gevoelens die hierbij komen kijken er ook bij mogen horen. 
Datum: Maandag 24 april
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: € 15,-
Wie: kinderen uit groep 3 t/m 8
Locatie: Zuidweg 74, Naaldwijk
Workshop 'alles wat je aandacht geeft groeit':
Deze workshop is dit keer voor je zoon/dochter samen met jou als ouder. Tijdens de vorige workshops was hier vraag naar. En zo ben ik weer lekker aan de slag gegaan met het bedenken van een nieuwe workshop. De naam van de workshop verklapt al een beetje wat we gaan doen :). Alles wat je aandacht geeft groeit. Waar worden jullie blij van? Welke complimenten kunnen we elkaar geven?
Kinderen en volwassenen hebben duizenden overtuigingen en velen daarvan zijn gelukkig goed. Overtuigingen staan niet vast, ze maken een ontwikkeling door. Je kunt een beperkende overtuiging loslaten en een nieuwe overtuiging kiezen die jou helpt en ondersteunt meer zelfvertrouwen te krijgen. We focussen ons vandaag op wat goed gaat. Het is een workshop vol creativiteit, aandacht voor elkaar, lol, verbinding en ontspanning. 
Er is plek voor max. 4 kinderen + 4 ouders.
Datum: Woensdag 3 mei

Tijd: 10.00 - 12.00 uur.  Kosten: € 25,- (voor kind+ouder samen). Wie: kinderen uit groep 3 t/m 8. Locatie: Zuidweg 74, Naaldwijk

Voorjaarsvakantie 2023:

Heb je zin om lekker te ontspannen in de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan voor deze leuke workshop! 


Impressie workshops kerstvakantie

 • 20230106_105356
 • 20230106_105523
 • 20230106_101659
 • 20230106_111854
 • 20230106_110450
 • 20230106_101714
 • 20230104_110013
 • 20230104_113231
 • 20230104_115754
 • 20230104_115159
 • 20230104_115110
 • 20230103_115823
 • 20230103_110556
 • 20230104_115410
 • 20230106_100004


Kerstvakantie 2022/2023:

In de tweede week van de kerstvakantie (3, 4 en 6 januari 2023) organiseer ik weer verschillende activiteiten. Alle activiteiten zijn voor kinderen van groep 3 t/m 8.


Workshop gevoelens:

Van overprikkeld/boos naar ontspannen & blij:

Er zijn allerlei soorten emoties. De bekendste zijn blij, boos, verdrietig, bang en ontspannen. We lezen tijdens deze workshop het prentenboek 'Draakje Vurig' en we ontdekken hoe het komt dat we soms 'ineens' zo boos reageren. En tja.....dat 'ineens' dat is eigenlijk een opeenstapeling van dingen waardoor je spanning opbouwt. Het is fijn om te weten wat je kunt doen als je jezelf gespannen (overprikkeld) voelt worden om een boze/verdrietige (heftige of teruggetrokken) bui te voorkomen en deze kunt reguleren. Wist je ook dat elke emotie een functie heeft? Als je boos bent geef je bijvoorbeeld grenzen aan. We maken o.a. een spanningsmeter waarop je kunt aangeven hoe je je voelt en we gaan (creatief) aan de slag met dingen die helpen om weer blij en ontspannen te worden. Waar word jij (weer) blij van?

Datum: Dinsdag 3 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: € 15,-
Wie: kinderen uit groep 3 t/m 8
Locatie: kindercoachpraktijk Een hartje van goud - Zuidweg 74, Naaldwijk


Workshop zelfvertrouwen:

Schatzoeken 'naar jouw goud':

We doen een korte speurtocht waarbij allerlei schatten gevonden worden en lezen het prentenboek: Het meisje dat nooit fouten maakte. Daarna gaan op zoek naar wat jouw 'gouden' schatten zijn. Iedereen heeft al heel veel mooie dingen in zich. Het is leuk om die te ontdekken! Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Ben je zorgzaam of kan je goed luisteren? Ben je muzikaal, sportief of creatief? Heb je humor, fantasie of lef? Ook gaan we op zoek naar dingen, mensen en dieren waar we blij van worden. Soms voelen we ons wel eens boos, bang of verdrietig. Het is fijn om te weten wat je dan kunt doen, aan wie of waar je aan kunt denken om weer blij en ontspannen te worden. We gaan creatief aan de slag met het versieren en vullen van een schatkistje vol met jouw 'goud'. Zo kan je er thuis nog eens in kijken, je schatten aanvullen en ze gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Datum: woensdag 4 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: € 15,-
Wie: kinderen uit groep 3 t/m 8
Locatie: kindercoachpraktijk Een hartje van goud - Zuidweg 74, Naaldwijk

Ben je enthousiast en heeft je zoon/dochter zin om mee te doen, stuur dan even een mailtje aan: info@eenhartjevangoud.nl

 


Workshop geluk:

Wat is geluk? Geluk voor jezelf en geluk voor een ander. Waar mag je van genieten en waar ben je dankbaar voor? We verven een prachtig canvas regenbooghart en spelen het Schatgraversspel met allerlei leuke (doe)opdrachten. Er zijn 6 categorieën: wensen & dromen, hier & nu, schatten, fantasie, liefs en genieten. N.a.v. de opdrachten maken we mooie regenbooggedachtes. Het is fijn om te voelen waar jij gelukkig en dankbaar voor bent. Kan je dit geluk ook weer doorgeven aan een ander? We maken iets voor onszelf en iets voor een ander (om weg te geven). Een workshop met een boost aan positiviteit :) !

Word je hier ook enthousiast van? Geef je zoon of dochter dan op door een mail te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl

Datum: vrijdag 6 januari
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: € 15,-
Wie: kinderen uit groep 3 t/m 8
Locatie: kindercoachpraktijk Een hartje van goud - Zuidweg 74, Naaldwijk

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl

Wil je op de hoogte blijven van andere leuke activiteiten die ik organiseer? Volg mij dan via Facebook of Instagram.Herfstvakantie 2022:


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eenhartjevangoud.nl

Wil je op de hoogte blijven van andere leuke activiteiten die ik organiseer? Volg mij dan via Facebook of Instagram.