Ieder kind heeft een hartje van goud dat mag stralen!

Ervaringen

Meisje - 10 jaar:

Ik vond het best spannend de eerste keer, maar na de eerste keer, vroeg ik gelijk aan mijn moeder “wanneer gaan we weer”. Ik heb de dagen afgeteld, tot wanneer ik weer naar je toe kon. Zo anders voelde ik mij al. Ik vond het heel fijn en vertrouwd. Het heeft mij heel erg geholpen om weer te zijn wie ik was. Ik heb zoveel kleine simpele dingetjes mee gekregen, waar aan ik kan denken in bepaalde situaties en die een positieve impact op mij hebben, waardoor ik anders ga denken, mijn angsten kan overwinnen en bepaalde dingen weer los kan laten. Ik ga dit weekend 2 nachtjes op kamp. Nu zoveel zin in, dit was een paar weken geleden wel heel anders.
Dank je wel Petra!

Moeder:

Wat ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb met mijn dochter. Totaal geen idee wat het precies was en misschien wel een beetje sceptisch, zou kindercoaching  kunnen helpen? Iedereen die het zelf even niet meer weet en zelf radeloos is, wil ik alleen maar zeggen. DOEN! Elke week zag ik mijn dochter grote stappen vooruit maken en na 6 x was ze al voor een groot deel, waar ze wezen moest. Het was super fijn hoe actief ze samen werkten en persoonlijke hindernissen bespraken met plaatjes en voorwerpen. Ook ik zelf heb veel geleerd en ben daar heel dankbaar voor. Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven, waar we een paar weken geleden stonden en waar we nu zijn.  Het mooiste wat ik zie, is dat ze zich zelf heel bewust is geworden van bepaalde situaties, gebeurtenissen, omgevingen, welke bij haar een onprettig gevoel opwekken. Dat zij dit gevoel zelf kan veranderen in een hele boel gevallen, of er beter mee om te gaan d.m.v. de vele tools die ze heeft mee gekregen tijdens de coaching.  Ik weet zeker, dat ze dit voor de rest van haar leven mee neemt en ik ook. En mocht het zo zijn dat we weer een keer ergens mee zitten, dan kom ik graag terug. Dank je wel “een hartje van goud”!

Gebruiker kindercoachmat:

Ik ben er heel blij mee. Hij ligt standaard in mijn praktijk op de vloer en gebruik hem zelfs met jongeren en volwassenen. Voor ouders is het ook een prachtige tool om te laten zien wat er tijdens een traject gedaan wordt in de praktijk. Ben er meer dan blij mee!

Moeder en vader:

Petra is rustig en neemt de tijd voor je kind. Op een creatieve manier leren ze en dat hebben wij als heel prettig ervaren.

Moeder:

Als ouders hebben we de coaching van Petra aan onze 10/11 jarige dochter als zeer prettig ervaren. We konden voor, tijdens en na de coachingsperiode prettig met elkaar praten over het proces. Het was fijn om aan het einde van een sessie als ouder even aan te sluiten, zodat je weet waar je bij kan ondersteunen in de periode tot de volgende afspraak en de gemaakte hulpmiddelen onder de aandacht te brengen van onze dochter.
Petra kwam er na een aantal afspraken achter dat onze dochter waarschijnlijk nog andere ondersteuning nodig had dan de geboden kindercoaching en heeft daarin aanbevelingen gegeven hoe dat aan te pakken. Ook voor de nazorg ben je bij Petra in goede handen.
Onze dochter voelde zich erg prettig bij Petra. Ze vond het prettig creatief bezig te zijn en ondertussen te praten. Ze voelde zich goed begrepen. Haar zelfgemaakte hulpmiddelen heeft ze op haar kamer altijd bij de hand.

Moeder:

Via social media kwam ik terecht op de pagina en site van Petra. De bedrijfsnaam trok me meteen aan. Onze zoon heeft ook een 'hartje van goud'. Ik heb gemaild met het probleem waar we thuis tegenaan liepen en de vraag of Petra ons kan helpen om meer balans te vinden in het gezin. Na de intake stelde ze voor om in te zetten op het vergroten van het zelfvertrouwen van onze zoon en onze dochter te willen helpen met het uiten van haar emoties. Na elke sessie haalde ik ze met zoveel verhalen en belevenissen op. Petra kijkt echt naar het individu en stuurt continue bij. Ze heeft ons handvatten gegeven die we thuis ook kunnen inzetten. Nu kunnen we het weer zelf, maar als we in de toekomst weer vastlopen, bellen we zeker 😊.

Moeder:

We zijn zo blij dat we de stap hebben gezet om ons aan te melden bij Petra i.v.m. spanning en angsten bij onze dochter. Petra heeft ons op een hele fijne en rustige manier begeleid en heeft onze dochter het vertrouwen gegeven om beter om te gaan met voor haar spannende momenten. Ze heeft hele mooie stappen gemaakt tijdens de coachsessies. Ook heeft Petra EFT toegepast tijdens het traject, d.m.v. deze techniek kan je angsten en herinneringen makkelijker loslaten. Ik was heel benieuwd of het effect zou hebben i.v.m. haar leeftijd (5 jaar), maar we merkten meteen dat haar hoofdje minder vol was en de angstige gedachtes meer op de achtergrond waren. Bedankt Petra!